SuliwiFi

Suliwifi a neve annak a projektnek, amelynek keretében minden általános és középiskolában vezetéknélküli internet hozzáférés épül. A projekt a KIFÜ irányítása alatt zajlott.
2019-ben kaptuk az első megbízást, amely magában foglalta a helyszíni szemlét, a tervek elkészítését és a kivitelezést is. A hálózatépítés során kiépítettünk az iskolákban egy struktúrált CAT5 hálózatot, telepítettük a WiFi routereket, élesztettük a rendszert, és teszteltük, hogy a kiépült hálózat megfelel-e a megrendelő elvárásainak.
Több szempontból is újdonság volt számunkra az ilyen típusú munka, mert korábban elsősorban távközlési szolgáltatók géptermeiben és rádiós bázisállomásain dolgoztunk. Kihívást jelentett, hogy a munkálatokat iskolaidőben kellett végezni úgy, hogy a tanítási órákat ne zavarjuk, illetve a szünetekben a tanulókra is vigyázzunk. Kihívást jelentett és extra odafigyelést igényelt a műemléki védettséget élvező iskolákban a szerelés.
Büszkék vagyunk arra, hogy eddig több mint 200 iskola hálózatát a WT-Project Kft dolgozói építették ki.Üdvözöljük megújult honlapunkon!

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy naprakész információkkal szolgáljunk cégünkről.Rólunk

WT-Project Kft.

Bármilyen problémája van a távközléstechnika, informatika, biztonságtechnika területén, Mi megoldjuk Önnek. Cégünk az elmúlt évtizedek során nagy tapasztalatra tett szert a távközlés területén, és kimagaslóan nagy jártasságot szerzett vezetékes és vezeték nélküli szolgáltatói infrastruktúrák telepítésében, bővítésében, és üzemeltetésében. Részletek


Pályázatok

KFI_16-1-2017-0561
Kapcsolat

Fax:

  • Bankszámlaszám:
  • Cégjegyzékszám:
  • Adószám:
  • Székhely:
  • Telephely:
  • Email: