Távközléstechnikai szerelő

A WT-Project Kft műszaki csapatába távközlési/informatikai szerelési, karbantartási, hibaelhárítási munkákra keresünk gyakorlattal rendelkező szakembereket, illetve olyan fiatalokat, akik nálunk szeretnék elsajátítani a szakma alapjait.
Budapesti cég vagyunk, de az egész ország területén dolgozunk. Berendezéseket telepítünk, kiépítjük hozzá a kábelezést (tápellátás, optikai/rezes ethernet, stb), bekapcsoljuk, és elvégezzük a működéshez szükséges beállításokat. Telepítés után lemérjük a berendezés/összeköttetés adatait és jegyzőkönyvet készítünk.
Elvárások:
- középfokú távközlési/informatikai végzettség
- B kategóriás jogosítvány
- önálló munkavégzés
Előny, de nem feltétel:
- távközlési/informatikai gyakorlat
- angol/német nyelvismeret.

Amennyiben a fenti lehetőség felkeltette érdeklődésed, küldd el önéletrajzodat a e-mail címre.


Kooperatív képzés

A WT-Project Kft. az Óbudai Egyetemmel karöltve rendszeresen végzi hallgatók kooperatív képzését. Az együttműködés keretein belül évente három-négy kolléga ismerkedhet meg a cég tevékenységével, és szerezhet a távközlési piacon kiválóan hasznosítható tapasztalatokat, illetve válhat csapatunk tagjává.

Amennyiben a fenti lehetőségek felkeltették érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal az e-mail címen.

Rólunk

WT-Project Kft.

Bármilyen problémája van a távközléstechnika, informatika, biztonságtechnika területén, Mi megoldjuk Önnek. Cégünk az elmúlt évtizedek során nagy tapasztalatra tett szert a távközlés területén, és kimagaslóan nagy jártasságot szerzett vezetékes és vezeték nélküli szolgáltatói infrastruktúrák telepítésében, bővítésében, és üzemeltetésében.Részletek


Pályázatok

KFI_16-1-2017-0561
Kapcsolat

Fax:

  • Bankszámlaszám:
  • Cégjegyzékszám:
  • Adószám:
  • Székhely:
  • Telephely:
  • Email: